joi, 8 decembrie 2011

La ce sa ne gandim cand realizam un website


Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il avem in minte cand realizam un website trebuie sa fie audienta pe care site-ul o vizeaza. Spre exemplu, avem o firma de web design, ceea ce vrem noi sa facem e sa aratam vizitatorilor ca ne pricepem la web design, prezentandu-ne in fata lor cu un website atractiv si cu informatii relevante, care sa le raspunda intrebarilor si nevoilor lor. In schimb, un website de vanzari online, un magazin online, nu va pune prea mare pret pe design si texte de prezentare, ci va avea un design simplu si va detalia produsele ce le comercializeaza.

Dupa ce ati dedus care va fi publicul tinta, sunt anumite aspecte practice pe care trebuie sa le luati in considerare, cum ar fi:
-Construiti website-ul optimizat pentru principalele motoare de cautare;
-Optimizati site-ul incat sa aiba un web design bine proprotionat pentru fiecare browser in parte;
-Rezolutia monitorului conteaza! Cum tehnologia este in continua evolutie, este inacceptabil sa construiti un website care poate fi vizualizat perfect de pe un computer cu o rezolutie de 800*600 pixeli.

In general, cand construiti un website, trebuie sa va puneti in pielea vizitatorilor si sa luati in considerare nevoile acestora. Usurinta in navigare, un font adecvat, un web design atractiv...sunt lucruri de care trebuie sa tinem cont inainte de crearea unui website.

Mentinand un design simplu si accesibil oricarui vizitator, site-ul dvs va ajunge un succes mai repede decat v-ati fi asteptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu